zaterdag 8 juli 2023

Zomerconcert 8 juli 2023

Datum: 
 zaterdag 8 juli 2023
Tijdstip: 
 13.30 uur
Locatie: 
 Raadhuisplein

Op zaterdagmiddag 8 juli a.s. is er een zomerconcert in De Lier. Deze middag zullen verschillende ensembles een optreden verzorgen. Allereerst is er een gezamenlijk optreden van de muziekverenigingen Liora en Excelsior. Het orkest o.l.v. Wenceslaus Scheepmaker speelt populaire muziek, zoals Hollandse Hits en de medley Hans Zimmer: Movie Milestones. Ook speelt het jeugdensemble en is er een optreden van de blokfluitgroep.
Tevens speelt het ‘Muziek is Leuk orkest’. Liora en Excelsior hebben dit muziekproject enkele jaren geleden opgestart. Kinderen van Lierse basisscholen uit groep 6 en/of 7 leren op verschillende muziekinstrumenten spelen. Vervolgens kiezen ze een instrument. In de laatste fase sluiten de muziekleerlingen aan bij het orkest ‘Muziek is leuk’.
Bent u, of is uw zoon of dochter, benieuwd naar het krijgen van muzieklessen? Dan kunt u contact opnemen met Marjolein de Beus, leerlingencoördinator van Liora of Roy Harms, leerlingencoördinator van Excelsior:  muziekisleuk@gmail.com.
Het concert vindt plaats op het Raadhuisplein en begint om 13.30 uur en zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis. Neem gerust uw eigen stoel of kruk mee om lekker op te zitten. Iedereen is van harte welkom. Zo luiden we het zonnige zomerseizoen in. Bij slecht weer zal het concert niet doorgaan.

 

terug