maandag 26 december 2022

Verrassende Lierse Kerstmeeting

Datum: 
 maandag 26 december 2022
Tijdstip: 
 10.00 uur
Locatie: 
 DomkerkDit jaar is er weer een verrassende variant bedacht op de Kerstmeeting. Deze vindt niet meer plaats in de vertrouwde veilinghal, maar is een korte viering in twee Lierse kerken in combinatie met een wandeling.
De viering biedt momenten voor overdenking, muziek en samenzijn. De viering is niet te beluisteren via WOS.
In de Domkerk klinkt vanaf 09.45 uur muziek en neemt Gertjan Pellikaan u om 10.00 uur mee in het verrassende thema ‘Mijn Cadeau’.
Er volgt een wandeling ter overdenking van de woorden en om met andere wandelaars van gedachten te wisselen. Bij een sfeervolle tussenstop (voor een bakkie) worden de gedachten opgehaald. De wandeling vervolgt richting de RK kerk voor een afsluiting met woorden en met de klanken van muziekvereniging Excelsior. Daarna staat ook daar warme koffie en thee voor u klaar.
De wandeling, met tussenstops, bedraagt 2 km. De totale viering duurt ongeveer vijf kwartier en is geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig. Met deze variant biedt het comité een Kerstmeeting waarbij warmte, verbinding met elkaar en verdieping rondom een kerstgedachte centraal staat.
U bent van harte uitgenodigd deze bijzondere Kerstmeeting bij te wonen. We zien u graag op maandag 26 december om 09.45 uur in de Domkerk.
 

terug