vrijdag 25 november 2022

Verbonden door licht… gedenkavond

Datum: 
 vrijdag 25 november 2022
Tijdstip: 
 19.00 uur  - 20.30 uur
Locatie: 
 Begraafplaats De Lier

Vrijdagavond, 25 november 2022 is Begraafplaats De Lier, Burg. Crezéelaan 28, van 19.00-20.30 uur verlicht met kaarslicht en vlamschalen. Op deze ‘Verbonden door Licht’ avond kan men naar live muziek en zang luisteren. Samen zijn of juist alleen. Een lichtje aansteken en troost vinden. U kunt een boodschap, wens of gedachte schrijven en ophangen in de boom.

Verdriet hebben treft ons allemaal. De oorzaken zijn veel breder dan we meestal denken. Denk bijvoorbeeld aan teleurstellingen, ziek zijn, baan verliezen, geld problemen, verslaving en eenzaamheid. En mensen die hun geliefden aan het ‘leven’ zijn kwijtgeraakt.  
Het is goed om elkaar dan juist op te zoeken. Elkaar een beetje warmte geven, begrip hebben voor de ander, een hand op de schouder, een luisterend oor, samen even stil zijn, .. dan ben je een lichtpuntje voor de ander…dan ben je samen VERBONDEN DOOR LICHT.

Iedereen van harte welkom op deze avond, ongeacht levensovertuiging. Ook familieleden en vrienden waarvan geliefden zijn gecremeerd of elders begraven liggen zijn van harte welkom om een kaarsje aan te steken.
Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan bij een kopje koffie, thee of chocomelk.
U bent van harte uitgenodigd! 

Werkgroep “Verbonden door licht”                                                                                  
i.s.m. Stichting Liers Gevoel
Kijk ook op: www.facebook.com/verbondendoorlicht
 

terug