Team Kerk naar Buiten: wie doet mee?

Als kerk leven we van goed nieuws: het evangelie van Jezus Christus. We delen het met elkaar. Hoe mooi zou het zijn als de omgeving waar we deel vanuit maken - ons eigen dorp De Lier - daar iets van zou merken. Want, houden we dat goede nieuws voor onszelf of proberen we het ook anderen te gunnen? Hoe? Dat kan op heel veel manieren. Met een team Kerk naar Buiten willen we dat gaan ontdekken.
Wie doet er mee in het bedenken hoe we als kerk er meer kunnen zijn voor ons dorp? Ik ben op zoek naar 5 tot 7 deelnemers voor het team Kerk naar Buiten. Met elkaar gaan we kijken naar en ontdekken hoe we als kerk meer present kunnen zijn in onze eigen omgeving.

Kerk naar Buiten, zo heet de opleiding van de PKN waaraan ik deelneem. Maar ik wil niet alleen naar buiten. Het zou mooi zijn als we met z'n meerderen naar buiten willen. Om uiteindelijk als hele gemeente de blik naar buiten te durven richten en te ontdekken hoe we er (meer) kunnen zijn voor onze omgeving. Om daar aanzetten toe te geven, kijk ik uit naar een team van mensen die dit verlangen deelt. Een team om een tijd lang samen mee op te trekken en handen en voeten proberen te geven aan het Kerk naar Buiten zijn.

In samenspraak met de wervingscommissie (die meedenkt in het vinden van teamleden) doe ik deze oproep. Lijkt het je wat? Durf je het aan? Ben je nieuwsgierig geworden of heb je er vragen bij? Wacht dan niet en laat het me weten. Ik kijk uit naar vragen en reacties!

Gertjan Pellikaan,  0642047841 ,  gjpellikaan@pkndelier.nl
terug