woensdag 9 november 2022

PCOB

Datum: 
 woensdag 9 november 2022
Tijdstip: 
 14.30 uur
Locatie: 
 het AnkerPCOB afdeling kan weer samen komen in ’t Anker. Dat doen we zoals gebruikelijk elke tweede woensdagmiddag van de maand om 14.30 uur. Soms zijn er ook op andere data mooie bijeenkomsten waarbij we samenwerken met collega senioren organisaties. Zo ook tijdens de periode van Westland Ontmoet en in het kader van ‘Een tegen Eenzaamheid'.

Woensdag 9 november verwelkomen we de Lierse Michelle van Dijk, die vier maanden per jaar op de Noordpool verblijft. Ze heeft daar een kleine camping en werkt er als gids. Michelle neemt ons in een boeiende lezing, met fraaie natuurbeelden, mee naar het uiterste noorden van Europa. Een gebied met een overweldigende natuur van sneeuw en ijs,  maar ook met grote zorgen. 


De PCOB in De Lier is een fijne club senioren waar ook u zich snel thuis zal voelen. We doen mooie uitjes maar hechten ook aan belangenbehartiging, landelijk en lokaal. Kom eens vrijblijvend langs of vraag om meer informatie. U bent altijd welkom want wij willen open staan voor iedereen die
kontakten zoekt.
Meer informatie Gerard Langerak  0174-540006.
Het bestuur

terug