woensdag 13 oktober 2021

PCOB

Datum: 
 woensdag 13 oktober 2021
Tijdstip: 
 14.30 uur
Locatie: 
 het Anker

Voorzichtig gaan we onze activiteiten in ’t Anker weer opstarten.
Dat is al een hele vooruitgang na ruim een jaar min of meer pas op de plaats maken. Toch was het ook weer niet zo stil als het misschien leek, Want velen keken naar elkaar om met een kaartje of een belletje.
Kleine wat onzichtbare manieren om gemeenschap te zijn, maar van enorm belang om eenzaamheid te voorkomen. De Westlandse seniorenbonden KBO en PCOB omarmen de actie ‘’Eén tegen Eénzaamheid’’ van harte en
in het verlengde daarvan ‘’Westland Ontmoet’’.
Doe daar ook aan mee, maar maak het niet te moeilijk, gewoon een beetje belangstelling tonen voor anderen of neem eens iemand mee voor een lekker bakkie tijdens één van de koffieochtenden in de kerk.
Als seniorenvereniging proberen wij ons steentje bij te dragen door ons open op te stellen.

Als PCOB komen we elke tweede woensdag van de maand bijeen in ’t Anker steeds om 14.30 uur.

  • In oktober verwelkomen we de Lierse ijsclub ‘’Hard gaat ie” en gaan we terug in de tijd toen ijs op de sloot nog heel gewoon was. 
  • In november duiken we in de wereld van de schrijver W.G. v.d. Hulst. Wie heeft zijn boekjes niet gelezen in zijn of haar jonge jaren.
Het beloven interessante en ontspannen bijeenkomsten te worden waar ook niet leden van harte welkom zijn.

PCOB weer van start
In navolging van vele andere verenigingen gaat ook de PCOB in De Lier weer van start nu de meeste beperkingen i.v.m. corona zijn opgeheven.
Woensdag 13 oktober a.s. kunnen we elkaar weer ontmoeten en hebben we onze plaatselijke ijsclub ‘’ Hard gaat ie!’’ uitgenodigd om te vertellen over 100 jaar ijspret in De Lier. Met anekdotes en beeldmateriaal gaan we terug in de tijd toen ijs op de sloot nog heel gewoon was. Een leuke ontspannen middag om onze activiteiten  opnieuw  op te starten. Ook gasten zijn altijd van harte welkom. We beginnen om 14.30 uur in gebouw ’t Anker. Hoewel de versoepelingen samenkomen weer mogelijk maakt rekenen we erop dat u bij klachten thuis blijft, uw handen desinfecteert bij binnenkomst en gaan we ervan uit dat u gevaccineerd bent of een test hebt gedaan. De gezondheid van ons allen is hier in het geding. Het bestuur kijkt er naar uit  u weer te ontmoeten en rekent daarom op een goede opkomst, welkom!
Het bestuur.

Uiteraard gelden hierbij de regels van de overheid, dus verwachten wij dat u gevaccineerd bent of een recent testbewijs kunt laten zien.
Daarnaast heeft Vitis Welzijn als beheerder van ’t Anker richtlijnen vast gesteld voor groepen als de onze.
Alle maatregelen zijn er voor de gezondheid van ons allen.
Laten we daarom samen één tegen corona zijn en in die geest elkaar ontmoeten.

Van harte welkom bij uw PCOB in De Lier.
Het bestuur
 

terug