vrijdag 19 januari 2024

Nieuwjaarsconcert Excelsior

Datum: 
 vrijdag 19 januari 2024
Tijdstip: 
 19.45 uur
Locatie: 
 Vredekerk

Op vrijdag 19 januari 2024 geeft Chr. harmonievereniging Excelsior een feestelijk nieuwjaarsconcert in de Vredekerk. Er wordt een gevarieerd programma gespeeld onder muzikale leiding van onze interim-dirigent Ali Groen. We blikken terug op 2023 met de werken ‘Home Alone’ en ‘End of the Year Special’. In dit sprankelende en feestelijke stuk is een belangrijke rol weggelegd voor euphonium, melodische percussie en ‘sleigh bells’.

 

We kijken ook vooruit naar 2024. In de zomer zijn de Olympische Spelen in Parijs. U kunt luisteren naar ‘Chariots of Fire’ van de Griekse componist Vangelis. Dit is muziek uit de Britse sportfilm ‘Chariots of Fire’ uit 1981. De film is gebaseerd op een echt gebeurd verhaal van Britse atleten die zich voorbereiden op de Olympische Spelen van 1924. Verder staan er nog enkele marsen en popnummers op het programma.
Het concert begint om 20:00 uur. Vanaf 19:45 uur wordt u welkom geheten met een optreden van ons leerlingenorkest onder leiding van Roy Harms. Het concert vindt plaats in de Vredekerk, Kon. Wilhelminastraat 1 in De Lier. De toegang is gratis. Bij de uitgang bent u in de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doneren. Na afloop proosten we op het nieuwe jaar! Voor meer informatie: www.excelsiordelier.nl


 

terug