vrijdag 19 november 2021

Najaarsconcert Excelsior afgelast

Datum: 
 vrijdag 19 november 2021
Tijdstip: 
 19.45 uur
Locatie: 
 Vredekerk

Tot onze grote spijt hebben we het besluit moeten nemen om ons najaarsconcert van komende vrijdag 19 november te annuleren. Onze repetitieruimte is de komende weken gesloten vanwege de coronamaatregelen, de Vredekerk is niet beschikbaar als uitvoeringslocatie door (uitlopende) verbouwingswerkzaamheden en de algehele situatie rondom het toenemend aantal coronabesmettingen maakt dat we hier als vereniging geen goed gevoel bij hebben.

Op vrijdag 19 november a.s. geeft Chr. Harmonievereniging Excelsior o.l.v. Dominic Sierat een Najaarsconcert.
Er is een mooi en afwisselend programma samengesteld. Zo kunt u o.a. luisteren naar ‘Deep Harmony’ van H. Parker, ‘Terra Pacem’ van Mario Bürki en muziek uit de film ‘A Fistful of Dollars’ van Ennio Morricone. Het concert begint om 20.00 uur maar vanaf 19:45 uur is er al een muzikaal welkom van ons leerlingenorkest o.l.v. Roy Harms. Het concert vindt plaats in de Vredekerk. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis! Bij de uitgang bent u in de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doneren.

Aan de ingang zullen wij een coronacheck uitvoeren aan de hand van de QR-code op uw telefoon of een papieren versie hiervan met een identiteitsbewijs. Mochten er rond het concert nog aangescherpte maatregelen gelden, dan kunt u dit nalezen op onze website: www.excelsiordelier.nl.


 

terug