vrijdag 16 juni 2023

Musical Ruth

Datum: 
 vrijdag 16 juni 2023
Tijdstip: 
 19.30 uur
Locatie: 
 Vredekerk
Prijs: 
 gratisOpvoering musical Ruth – ‘van wieg tot graf’

Vanaf januari hebben ruim 50 kinderen, tieners en volwassenen iedere week met veel enthousiasme gezongen, gespeeld en gemusiceerd. Stip op de horizon was de opvoering op vrijdag/zaterdag 16 en 17 juni van het Bijbelboek Ruth in de vorm van een musical met zang, dans en toneel.
Het is een verhaal over een ernstige crisis, maar uiteindelijk ook van hoop.
Speciale liederen met inspirerende teksten worden afgewisseld met bekende popsongs zoals in the Passion. Het verhaal speelt zich af in het verleden maar soms is het ook bijster actueel. De musical wordt opgevoerd in de Vredekerk in De Lier.
Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u op de volgende manieren aan gratis toegangsbewijzen komen. Zondag 21 en 28 mei en 4 juni worden na de ochtenddienst (gelijk met het koffiedrinken) in de Vredekerk kaarten aangeboden. Daarnaast is de kerk op de vrijdagavonden van 26 mei en 2 juni geopend van 19.00 tot 19.45 u en kunt u ook dan kaartjes bemachtigen.
De kaarten zijn verplicht om binnen te komen, aangezien we werken met een maximum aantal beschikbare plaatsen in de kerk. Na afloop kunt u ook nog een drankje krijgen op vertoon van uw kaartje. Bent u niet in de gelegenheid de kaartjes zelf op te halen, dan vult u het formulier in via de website van de kerk (www.pkndelier.nl). De kaarten worden dan opgestuurd of bij u thuis bezorgd.
Na de musical wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten (musicalrechten, licht, geluid, decor, promotie enz.). We zullen ook een QR-code tonen voor wie geen contant geld bij zich heeft.

Klik op de afbeelding om kaarten te bestellen ⇒  Wilt u een bijdrage geven voor de onkosten van de musical?
Gebruik onderstaande qr code of het IBAN nummer o.v.v. musical Ruth:

terug