zondag 10 april 2022

Kindernevendienst Palmpasen

Datum: 
 zondag 10 april 2022
Tijdstip: 
 09.30 uur
Locatie: 
 Vredekerk

Palmpasen:
Zondag 10 april is het Palmpasen. We hopen deze ochtend weer met een heleboel kinderen Palmpaasstokken te gaan maken tijdens de kindernevendienst in de Vredekerk. De houten kruizen gaan we weer versieren met mooie kleuren, snoepjes en andere lekkere dingen, allemaal met een speciale betekenis.
Wat zou het toch mooi zijn als we aan het einde van de dienst in een mooie stoet door de kerk kunnen lopen om alle mooie Palmpaasstokken aan de gemeente te laten zien. Dat willen jullie toch niet missen??

We proberen de Palmpaasstokken altijd zoveel mogelijk te hergebruiken. Wellicht hebben jullie deze nog thuis liggen van vorig jaar.
Als jullie hem nog thuis hebben liggen, willen jullie deze dan inleveren bij de kindernevendienst of bij bij iemand van de leiding? 
Meenemen op zondag 10 april kan natuurlijk ook.

Aanmelden:
Aanmelden voor de kindernevendienst is niet verplicht, echter voor de XL-dienst op 3 april en Palmpasen op 10 april zou het fijn zijn als we ongeveer weten hoeveel kinderen er komen. Dan kunnen we onze inkopen daarop afstemmen, zodat wee zeker weten dat er genoeg is voor iedereen.
Geef je daarom op door een mail te sturen naar kindernevendienst@outlook.com of een app naar  06-31943686.
Tot ziens bij de kindernevendienst!
Groeten de leiding

terug