Kerkomroep.nl

Beste gemeenteleden,
Als kerkrentmeesters zijn we, samen met de gereformeerde kerk, bezig met mogelijkheden om diensten via internet na te kunnen luisteren. Dit gaat via de website Kerkomroep.nl. 
https://www.kerkomroep.nl/
 
Groot voordeel is dat iedereen die over een internetverbinding beschikt een dienst later nog eens kan terugluisteren OF natuurlijk direct live kan meeluisten! Voor degenen die niet zo thuis zijn op internet, zijn een paar afbeeldingen van de te nemen stappen bijgevoegd.
Overigens kunt u als u wilt de hele week vullen met het luisteren van allerlei diensten uit allerlei plaatsen in Nederland :-). Dit kost verder niets extra (behalve uw tijd).
 
Kerkradio?
De bestaande kerkradio loopt op dit moment nog via de Caiway. De Caiway zou per 1 augustus 2015 gaan stoppen met de kerkradio vandaar dat we op zoek moesten naar een andere mogelijkheid.
Op dit moment lopen de uitzendingen ook nog via de Caiway en kunnen de bestaande kerkradio-luisteraars nog steeds hun vertrouwde apparaat gebruiken. De reden dat Caiway nog niet gestopt is, ligt bij onze begraafplaats. Ook hier moet apparatuur (een zender) geplaatst worden zodat ook diensten vanuit de aula gevolgd kunnen worden. Dit is een zaak van de burgerlijke gemeente Westland en tot nu toe zijn zij niet in staat gebleken, de apparatuur te plaatsen. 

Stap 1:

Klik op de juiste link:
 
Voor Domkerk: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21388

 
Voor Vredekerk: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21387


Stap 2: Live uitzending (voor terugluisteren zie stap 3)


 


 

Stap 3: Terugluisteren

Stap 4: