vrijdag 26 november 2021 om 10.00 uur

Uitvaartdienst Joke Schram
Voorganger: ds. Lennart van Berkel & ds. Geke de Haan

Streamer: Marco Stolze
Beamer: Paul Mosterd
Locatie: Vredekerk

Wilt u meeluisteren? Klik op het oortje voor de Vredekerk:   
Meekijken? Dit kan door te klikken op dit logo:  

Overleden – mw. Joke Schram
Op zaterdag 20 november is onverwacht op 75-jarige leeftijd overleden mw. Joke Schram (van Dijckstraat 32, 2678 VS). Vrijdagavond is ze met spoed naar het Reinier de Graaf Gasthuis overgebracht met benauwdheidsklachten. Daar bleek dat ze een hartinfarct had gehad met nu daarbij een longontsteking. Ze heeft met behulp van zuurstof de nacht doorstaan, maar op zaterdagmorgen ging het niet meer en is ze in het bijzijn van haar jongste zoons overleden. Een kleurrijke verschijning in het Lierse straatbeeld is niet meer en dat zal voor velen een groot gemis zijn.

A.s. vrijdag om 10.00 uur is er in de Vredekerk een dankdienst voor haar leven en aansluitend zal de crematie in besloten kring plaatsvinden op crematorium Eikelenburg. De dankdienst is openbaar, maar we vragen u vriendelijk om u aan te melden via aanmeldenkerkdienst@pkndelier.nl zodat we het maximum aantal aanwezigen wel kunnen monitoren i.v.m. de Coronarichtlijnen. Ook is besloten om niet te zingen tijdens deze dienst. De dienst wordt ook uitgezonden via de stream via YouTube PKN De Lier Vredekerk.

Na afloop kunt u ook bij de kerk Joke een laatste groet brengen. We leven mee in gedachten en gebed met haar gezin en een ieder die Joke zal missen. Ook in de Huiskamer en bij de Open Kerk zal Joke zeker gemist worden.
 

terug