zaterdag 6 augustus 2022

Kerk het water in……..

Datum: 
 zaterdag 6 augustus 2022
Tijdstip: 
 13.00 uur
Locatie: 
 de Lee

ALS - Kerk ook in water sterk!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Op zaterdag 6 augustus zwemmen zo'n 600 deelnemers in de Lee om het zwemevenement A Local Swim te steunen. De opbrengst aan dit evenement komt ten goede aan het onderzoek tegen de ernstige spier- en zenuwziekte ALS.
Ook als Lierse kerk zijn we vertegenwoordigd. Onder het motto 'Kerk ook in water sterk' zwemt een team van 12 enthousiastelingen mee namens onze gemeente. En doen we een duit in het zakje ten behoeve van het bestrijden van deze nare ziekte.
Wilt u ons steunen? Bijvoorbeeld door ons vanaf de kant toe te juichen. Dat zou mooi zijn. En ook door ons een duwtje in de rug te geven met een financiële donatie. Deze komt geheel ten goede aan de stichting A Local Swim Westland. Als u ons financieel wilt steunen, dan kan dat via de website westland.alocalswim.nl/team/kerk-ook-in-water-sterk en ook via onderstaande QR-code.

Zoals gezegd: nog een aantal nachtjes slapen en dan vindt u ons al zwemmend in de Lee. We zitten in jump 2 en zullen even na 13.30 uur te water gaan. Wie weet tot daar!
Team ALS Kerk ook in water sterk!
 

terug