zondag 12 februari 2023

Gezinsvolleybaltoernooi

Datum: 
 zondag 12 februari 2023
Tijdstip: 
 13.00 uur
Locatie: 
 Vreeloohal

Op zondag 12 februari bent u/jij van harte welkom in de Vreeloohal!
Inloop is vanaf 13.00 uur en om 13.30 uur zullen we gaan beginnen met de eerste volleybalwedstrijden.

De Protestantse gemeente organiseert namelijk een kerkelijk volleybaltoernooi. Het is in eerste instantie voor kerkleden, om elkaar al sportende beter te leren kennen, maar de teams mogen aangevuld worden met een familielid, vriend of vrienden, buurman of buurvrouw etc.
De teams dienen uit minimaal 2 generaties te bestaan (10-30, 30-60, of >=60 jaar) en bestaan uit 7 personen (6 + 1 reserve die als wissel uiteraard wel meedraait). Probeer ook de heren en dames te verdelen: er moeten minimaal 2 heren in een ‘damesteam’ zitten en minimaal 2 dames in een ‘herenteam’. Het toernooi wordt georganiseerd i.s.m. Volleybalvereniging PQV van wie we de materialen en scheidsrechters mogen lenen.

Noteer de datum en meld je team z.s.m. maar tot uiterlijk 5 februari aan via jongpkndelier@gmail.com.
Als je het leuk vindt om die dag op te bouwen, te tellen, te fluiten, EHBO te zijn en andere hand- en spandiensten te doen dan horen we het ook graag! Voor de jongste kinderen willen we ook de mogelijkheid bieden tot spelenderwijs sporten. Ook daar hebben we begeleiding en toezicht voor nodig. We zien uit naar jullie reacties!
Lennart van Berkel, Erik Bongaards, Erik Elgersma, Yvonne Lindhout
 

terug