Gertjan Pellikaan

Wijk zuid: kerkelijk werker Gertjan Pellikaan
Ik ben Gertjan Pellikaan, getrouwd met Henriëtte en samen hebben we twee zoons. Als geboren  en getogen Westlander voel ik me hier thuis in De Lier. Ik ben als kerkelijk werker werkzaam in dit mooie en gastvrije dorp, waar ik me op veel terreinen mag inzetten om samen met elkaar een zo mooi mogelijke gemeente te zijn. Mijn drive om dat te doen, is mijn geloof in God waarin Hij mij vraagt en uitdaagt om me in te zetten voor zijn geloofsgemeenschap, te midden van het dorp en de regio waartoe onze kerk behoort.
Hobby's? Daar heb ik er wel wat van. Ik geniet enorm van zwemmen, hardlopen, lezen, boeiende ontmoetingen met mensen, de natuur, de zee, m'n gezin. Als lid van de Reddingsbrigade 's-Gravenzande ben ik 's zomers regelmatig op de strandpost te vinden. Of in zee natuurlijk, heerlijk in de woeste golven waarin Gods scheppingskracht tot uiting komen. Daarnaast ben ik ook nog EHBO-instructeur en geef ik regelmatig EHBO-lessen.
Mijn studie theologie ben ik in 1999 begonnen aan de Evangelisch Theologische Hogeschool in Veenendaal, samen met Henriëtte. We studeerden in 2006 af aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de Protestantse kerk in Honselersdijk.
En nu - sinds juni 2019 - zet ik me met ziel en zaligheid in voor de kerk in De Lier.
Zin in een ontmoeting? Stuur me gerust een berichtje.
  Gertjan Pellikaan
  Keyserstraat 12,2676 CV Maasdijk.
   06-42047841
   gjpellikaan@pkndelier.nl

 
terug