vrijdag 24 november 2023

Gedenkavond 'Verbonden door licht'

Datum: 
 vrijdag 24 november 2023
Tijdstip: 
 19.00 uur  - 20.30 uur
Locatie: 
 Begraafplaats De Lier

‘Verbonden door licht’….Gedenkavond 

Vrijdagavond 24 november 2023 is Begraafplaats De Lier weer opengesteld voor bezoekers. De begraafplaats staat sfeervol in het licht, maar ook branden er vele kaarsen en vlamschalen.
Op deze avond ‘Verbonden door Licht’ kunt u luisteren naar live muziek en zang. U kunt samen zijn of juist alleen. Een lichtje kan worden aangestoken en troostgedichten gelezen. U kunt een boodschap, wens of gedachte schrijven en ophangen in de boom.
Verdriet hebben treft ons allemaal. De oorzaken zijn veel breder dan we meestal denken. Denk bijvoorbeeld aan teleurstellingen, ziek zijn, baan verliezen, geld problemen, verslaving, moeten vluchten uit je land, oorlog en eenzaamheid. En denk aan mensen die geliefden aan het ‘leven’ zijn kwijtgeraakt.  
Het is goed, om juist dan, elkaar op te zoeken. Elkaar een beetje warmte te geven, begrip te hebben voor de ander; een hand op de schouder, een luisterend oor, samen even stil zijn, ….. dan ben je een lichtpuntje voor de ander…..dan ben je samen ‘VERBONDEN DOOR LICHT’.

Iedereen is van harte welkom. Ook als geliefden zijn gecremeerd of elders begraven liggen wordt de mogelijkheid geboden om een kaarsje aan te steken.
Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan bij een kopje koffie, thee of chocomelk.
U bent van harte uitgenodigd, vrijdagavond 24 november 2023 van 19.00 – 20.30 uur op Begraafplaats De Lier, Burg. Crezéelaan 28 te De Lier.

Werkgroep “Verbonden door licht”  i.s.m. Stichting Liers Gevoel
 www.facebook.com/verbondendoorlicht
 

terug