zondag 9 januari 2022

Een lekkere start van het nieuwe jaar!! Mmmm! 

Datum: 
 zondag 9 januari 2022
Tijdstip: 
 11.30 uur  - 12.30 uur
Locatie: 
 Vredekerk

Lieve meisjes en jongens,

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toewensen en een hele goede gezondheid!!
Wij hopen dat wij jullie in het nieuwe jaar veel meer mogen gaan zien en dat de kerken zo snel mogelijk voor iedereen open mogen!!
Aanstaande zondag staat het verhaal op het programma van Adam en Eva en het eten van de verboden vrucht. Hoe kon het eten van deze vrucht het grote verschil maken?
We willen een vergelijking maken met het eten van een hapje van een pannenkoek. Lekker! Maar stel je eens voor dat een verkeerd ingrediënt in het pannenkoekenbeslag had gezeten, dan waren alle pannenkoeken helemaal niet lekker meer! Bah!
Dit verhaal gaat natuurlijk nog veel verder en hoe dit verder gaat, horen jullie a.s. zondag tijdens de ochtend (stream) dienst.

Om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden, nodigen we de kinderen graag uit om a.s. zondag 9 januari van 11.30uur tot 12.30 uur "lekkere" pannenkoeken te komen eten in de Vredekerk!! Een superleuk begin van het nieuwe jaar toch? Uiteraard houden we rekening met de corona maatregelen en zorgen we ervoor dat dit op een verantwoorde manier door kan gaan.
Voor ouders die het leuk vinden is er eventueel een korte wandeling uitgezet door De Lier, voor als de kinderen aan het genieten zijn van de pannenkoeken. Geef bij het opgeven even aan of hier interesse voor is.
Heb je hier ook zin in, geef je dan wel snel, maar uiterlijk zaterdagochtend, op door je aan te melden via het e-mailadres van de kindernevendienst: kindernevendienst@outlook.com.

Hartelijke groetjes en hopelijk tot zondag!!!
Groetjes van alle juffen van de kindernevendienst
 

terug