zaterdag 10 augustus 2024

A Local Swim

Datum: 
 zaterdag 10 augustus 2024
Locatie: 
 De Lee

Op 10 augustus 2024 vindt de Westlandse editie van A Local Swim plaats in onze eigen Lee.
De Stichting ALS Westland organiseert diverse activiteiten in de regio met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek om deze slopende zenuw-spierziekte een halt toe te roepen. En er zijn diverse mooie grote en kleine initiatieven; Lierse ondernemers organiseren een geweldig diner in onze mooie Domkerk, de Malle Pietjes zamelen bergen oud ijzer in, er worden taarten gebakken en lege flessen ingezameld met hopelijk een prachtige opbrengst als resultaat.

Ook vanuit onze PKN gemeente zwemmen we deze dag wederom met ons team mee om te proberen een mooie bijdrage te leveren aan deze stichting.
De vorige editie zijn we hiermee gestart en wat was dat geweldig om te kunnen doen. We hebben als team genoten van alle aanmoedigingen vanuit onze gemeente en langs de oevers van de Lee. We voelen ons gezegend dat we de mogelijkheid hebben om te kunnen zwemmen en te laten zien dat we ons als kerk inzetten voor onze medemens.
We denken hierbij aan onze gemeenteleden die geliefden hebben met ALS of hebben verloren aan deze onmenselijk zware ziekte. Alsook aan Jaap Buitelaar die is gediagnosticeerd met ALS. Mede voor hen zetten we ons beste beentje voor.

We hopen van harte dat u ons wilt ondersteunen met een bijdrage aan ons team ‘Kerk maakt zich in het water sterk’!
U kunt hiervoor via de site van ALS Westland een donatie doen aan team ‘Kerk maakt zich in het water sterk’.
Tevens staan er in de Dom- en Vredekerk een potje om geld in te zamelen of u kunt gebruik maken van de QR code.

Wij zijn alvast druk aan het trainen om de twee kilometer te zwemmen en hopelijk zien we jullie ook langs de kant op 10 augustus!

Hartelijk dank namens het PKN team ‘Met de kerk samen sterk’:
Anneke van Mil, Elly de Nijs, Gert-Jan, Henriëtte, Joël en Samuel Pelikaan, Janine Barendse, Lennard van de Berg, Lia Robbertsen, Peter Keijzer, Rianne Noordam, Lennart van Berkel en Marijke Eikelenboom.

terug