Mijn lieve lied

Uw & jouw lieve lied - zondagavond 10 december 2023
Zondagavond 10 december wordt een zangdienst waarvoor u en jij zelf de liederen mogen aanreiken. Een dienst met 'verzoekliederen' dus.
Heeft u, heb jij een lied dat je lief is, laat het me weten
( gjpellikaan@pkndelier.nl   0642-047841).
Denk aan psalmen, gezangen, opwekkingsliederen, liederen uit Johannes de Heer of de Evangelische Liedbundel; uw / jouw voorkeurslied hieruit is welkom. Uit de ingezonden liederen wordt de liturgie samengesteld. Als je een lied (het mogen er ook gerust twee zijn) aanreikt, zou je daarbij ook je motivatie willen toevoegen? Waarom raakt het lied je? Wat spreekt je erin aan? Waarom gun je een ander dit lied ook?
Aanvankelijk was bedacht om op zondagavond 10 december een Taizéviering te houden. Ik stel voor daar onder de naam 'Mijn lieve lied' een zangdienst van te maken, ingevuld door de liederen die u en jij aanreiken. Met uw en jouw inbreng wordt het een viering voor, door en met elkaar. Dat wordt mooi.
Het lijkt nog even te duren voor het zover is, maar de tijd gaat snel. Dus reageer gerust direct wanneer je dit leest en laat me in een berichtje je keuze (en eventuele motivatie) weten.
Gertjan Pellikaan

 
terug