Musical Ruth

Toegangsbewijzen Musical Ruth
Vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni wordt de musical Ruth opgevoerd in de Vredekerk, aanvang 19.30 uur.

Zondagochtend 4 juni laten de deelnemers alvast drie liederen uit de musical ten gehore brengen. Vanuit de misère wordt in zang (met levende muziek), dans en toneel een meeslepend verhaal van hoop neergezet. Om de opvoering te bezoeken is een entreekaart noodzakelijk. Er worden maximaal twee keer 350 kaarten uitgegeven.
Zondag 21 en 28 mei kunt u na de dienst tijdens het koffiedrinken kaarten bemachtigen. Bent u dan niet in de gelegenheid? Vrijdagavond 26 mei en 2 juni is de Vredekerk van 19.00 tot 19.45 uur geopend voor de verspreiding van de kaartjes. Zijn er nog kaarten over, dan worden die aangeboden na de dienst van 4 juni tijdens het koffiedrinken.
Digitaal kunt u vanaf maandag 22 mei ook kaarten aanvragen via de website van de kerk. We proberen de kaarten dan binnen een week bij u thuis te bezorgen.

Heeft u een kaartje en bent u onverwachts verhinderd, geef het kaartje dan terug. We willen voorkomen dat we met lege plaatsen komen te zitten.

Ter bestrijding van de onkosten werken we met een collecte na afloop. De deelnemers hopen op tweemaal een volle kerk om zo het plezier met iedereen te delen.


 
terug