Kerk het water in……..

De ziekte ALS is een sluipende ziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen. Onder de vlag van de Stichting ALS Nederland worden allerlei acties gehouden. In 2014 werd de Lee voor de eerste keer succesvol gebruikt voor A Local Swim.
Gelukkig kunnen de teams dit jaar wel hun prestaties laten zien om daarmee de sponsoren de buidel te laten trekken. Want het is allemaal voor het goede doel. In onze kern woont Jaap Buitelaar die uitkijkt naar medicijnen om zijn ziekte te bestrijden.
Op 6 augustus gaat een team onder het motto ‘Kerk in Water ook Sterk’ meedoen. Lia Robbertsen (teamcaptain), Jan Koornneef, Karin Stolk. Elly de Nijs, Arie en Petra Dijkstra, Lennart van Berkel, Marijke Stolze. Ook een compleet gezin uit de Maasdijk zwemt mee onder de Lierse vlag. Gertjan Pellikaan, zijn vrouw en kinderen zijn zo vertrouwd met water dat ze een vakkundige aanvulling zijn. Het team maakt al maanden vele waterkilometers.
Het team zou het fantastisch vinden als er nog sponsoren toetreden. Je kunt per persoon sponsoren, maar per team kan ook.Dat kan via www.westland.alocalswim.nl
Het team zwemt voor het goede doel. Maar ze weten zeker dat ze tijdens de tocht steeds aan Jaap Buitelaar zullen denken. Hij is voor het team de stimulans er een groot succes van te maken. Daaraan kunnen niet-zwemmers aan bijdragen. Wie pakt die handschoen op?
 
terug