EO Jongerendag voor maar 5 euro!

EO Jongerendag, voor jou, voor maar 5 euro!
Op zaterdag 11 juni a.s. wordt in Rotterdam Ahoy de EO Jongerendag gehouden. Speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar tot (circa) 25 jaar wordt dit megaspektakel gehouden. Het wordt een gigantisch event, want er komen duizenden jongeren op af. Zin om mee te gaan? We helpen je graag op weg met busvervoer en gereduceerde ticketprijzen.

De EO Jongerendag is al jaren het grootste christelijke jongerenevenement in Europa. Vol keigoede muziek en sprekers met pakkende verhalen. Dit jaar wordt het voor de 45e keer gehouden.
Wil je eens kennismaken met de EO Jongerendag? Of wil je weer eens gaan, omdat je goede herinneringen hebt aan een eerdere Jongerendag? Grijp dan je kans!  Op zaterdag 11 juni vertrekt om 12.00 uur de touringcar met jongeren vanuit De Lier naar Ahoy. Daar worden ze voor de deur afgezet en 's avonds (de Jongerendag is om 21.00 uur afgelopen) weer opgehaald om terug gereden te worden naar De Lier. En dat allemaal voor een sterk gereduceerd tarief van € 5,00 per persoon (incl. ticket en busreis). Mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële bijdrage van een gemeentelid met een warm hart voor jongeren en voor de Jongerendag. De Protestantse gemeente De Lier ondersteunt dit initiatief en zou het cool vinden als jongeren uit De Lier een gave middag en avond meemaken. Waarin ze met elkaar iets van het geloof beleven en voor het eerst of voor de zoveelste keer de betekenis van Jezus' woorden horen.
Voor meer info of aanmelden, mail naar eojongerendag@pkndelier.nl
Zie ook https://www.facebook.com/pg/eojongerendag/ 
terug